Eerder Metaal & deBromptonWinkel
Framebouw en fabricage van onderdelen naar eigen ontwerp, Brompton revisies, nieuwe maatwerk en originele fabrieks Bromptons...(we zijn recommended Brompton dealer)

Hemelvaart:
op donderdag 21 mei zijn we gesloten om zelf te gaan fietsen....vrijdag 22 mei en zaterdag 23 mei zijn we gewoon weer open. Fijne zonnige dagen gewenst en tot ziens!


Corona:
ivm het Corona virus vragen wij u indien mogelijk vooraf een afspraak te maken via email of telefoon. In de winkel proberen wij minimaal 2 meter afstand te houden, dat voelt af en toe wat onwenning, maar het is van groot belang voor uw en onze gezondheid. Moet u langer dan ca 10 minuten wachten op een reparatie dan vragen we u als het een beetje weer is om buiten te wachten. We staan voor u klaar zoals u dat van ons gewend bent tijdens de normale openingstijden. Hopelijk komt u deze tijd gezond door, graag tot ziens!


Boomplantdag: Goede vrijdag 10 april was boomplantdag, hier althans, we hebben Walnotenbomen geplant, oa n voor de winkel op n van de drie parkeerplaatsen die we omgevormd hebben tot eetbare tuin / voedselbos in wording. Kom maar eens kijken...:-)

Wie zijn wij dan?
Vincent van Eerd: creatieve techneut en oprichter, winkel, webshop en werkplaats
Vince(nt) van Amstel: winkel, kleine, grote en hle grote Brompton reparaties
Kees Fgers: onze enthousiaste etaleur, montagewerkzaamheden, gevat commentaar en een vrolijke noot
Roelanda van Gijssel: administratie en luisterend oor
...en allemaal zijn we echt gek van fietsen...

deBromptonWinkel:
Kryptonweg 9k
3812 RZ Amersfoort
033 4610044
info@eerdermetaal.nl


Openingstijden deBromptonWinkel:
Woensdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 12:00 tot 15:00 uur

Bellen, als u van te voren even belt kunnen we beter plannen en is de kans dat u moet wachten kleiner. We staan namelijk ook niet alle dagen met zijn tween.

tot ziens !


Eerder metaal en Rijwieltechniek:
Kryptonweg 9j
3812 RZ Amersfoort
033 4610044
info@eerdermetaal.nl

Eerder metaal werkplaats bezoek alleen op afspraak.

Waar vindt u ons? als u de Kryptonweg in fietst, zitten we in het tweede gebouw rechts (blauw), direct na het gebouw rechtsaf, aan het einde vindt je de werkplaats met daarnaast de winkel. Kom je met de auto dan graag parkeren vr de winkel, tussen het groen, niet bij de buurman.

Heeft u gelezen over onze zijwielen? Door de drukte nemen we geen nieuwe zijwiel opdrachten meer aan.Heeft u interesse in een tweedehands electrisch ondersteunde fiets inclusief zijwielen kijk dan op de Informatie pagina.info@eerdermetaal.nl

www.eerdermetaal.nl

Onze Instagram posts, al dan niet nieuwswaardig...

Eerder Metaal op Facebook

Foto's van Eerder Metaal op Pinterest

KVK: 32137719

BTW nr. NL001697830B13

IBAN: NL23 ASNB 0948 9454 43

BIC: SNSBNL2A
          ;                              

Copyright by Vincent van Eerd, 2004 ...
All rights reserved.