Eerder Metaal & Rijwieltechniek
Framebouw en fabricage van fietsonderdelen naar eigen ontwerp


Wie zijn wij dan?
Vincent van Eerd: creatieve techneut en oprichter, winkel, webshop en werkplaats
Kees Fgers: montage- en inpakwerkzaamheden, gevat commentaar en een vrolijke noot
Roelanda van Gijssel: administratie en luisterend oor
...en allemaal zijn we echt gek van fietsen...

Open alleen op afspraak, bellen voor een afspraak kan van woensdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur of stuur een email.

Eerder metaal en Rijwieltechniek:
Kryptonweg 9j
3812 RZ Amersfoort
033 4610044
info@eerdermetaal.nl

Waar zit Eerder metaal? als u de Kryptonweg in fietst, zitten we in het tweede gebouw rechts (blauw), direct na het gebouw rechtsaf, aan het einde vindt je de werkplaats met daarnaast de winkel. Kom je met de auto dan graag parkeren vr de winkel, tussen het groen, niet bij de buurman.

Benieuwd naar wat ik allemaal maak en doe?, kijk dan op de Eerder metaal Instagram account. Dat kan in de app of gewoon via internet op tablet of PC: https://www.instagram.com/eerder_metaal/


Er gaat veel veranderen bij Eerder metaal & deBromptonWinkel. We stoppen na 6 intensieve en bijzondere jaren met deBromptonWinkel en gaan verder onder de oude naam 'Eerder metaal & Rijwieltechniek'. We hebben deBromptonWinkel al die jaren met veel passie gedaan, eerst met Henk en later Marit en Vince, maar ik heb besloten dat dit een mooi moment is om te stoppen. Ik ga mijn hart volgen en weer net als vroeger zoveel mogelijk aan de Eerder metaal werkbanken en bankschroeven staan. Dat was geen makkelijk besluit...maar geholpen door een aantal externe factoren is nu eindelijk de kogel door de kerk.

Dit betekent dat we ons Brompton en Nihola dealerschap gaan beindigen per einde van het jaar, maar vanaf 2 november al zal ik collega Vince moeten missen als monteur en winkelmedewerker. Vince gaat een mooie tijd tegemoet door te emigreren naar Itali. We zullen vanaf heden geen geen reguliere reparaties en onderhoudsklussen meer aannemen. De reparatie agenda zit helemaal vol voor deze laatste maand. Wel zal ik garantiekwesties oplossen zolang als ik daartoe in staat ben, iig tot einde van het jaar.

Voor onderhoud verwijs ik je naar de fietsenmaker bij je in de buurt. Voor specialistische Brompton reparaties kun je evt bij de dealers terecht. Nederland telt nog ca. 60 Brompton dealers, je vindt ze op de website van Brompton.

Originele onderdelen en accessoires hebben we nog zolang de voorraad strekt en zolang als we nog bestellingen bij Brompton kunnen plaatsten, dus voor de zelf-sleutelaar of als je nog een tas of verlichting nodig hebt voor je Brompton, geen probleem, we hebben het meeste nog in huis. Maar laat even weten voor je langskomt, dan kan ik ook zeggen of we het hebben.

Wat betreft nieuwe Brompton fietsen, we zijn volledig door onze voorraad heen.

Voor degenen die het nog niet weten, ik leg me toe op het ontwerpen en fabriceren van onderdelen, accessoires en frame delen voor met name de Brompton fiets. Met de modulaire krukhouders voor op de fiets ben ik ook nog steeds actief op de revalidatiemarkt. Sinds de herfst van 2019 ben ik gestopt met het op maat bouwen van zijwielen.info@eerdermetaal.nl

www.eerdermetaal.nl

Onze Instagram posts, al dan niet nieuwswaardig...

Eerder Metaal op Facebook

Foto's van Eerder Metaal op Pinterest

KVK: 32137719

BTW nr. NL001697830B13

IBAN: NL23 ASNB 0948 9454 43

BIC: ASNBNL21

          ;                              

Copyright by Vincent van Eerd, 2004 ...
All rights reserved.